Γ. Πατούλης: «Όλοι μαζί ενωμένοι θα ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Στεκόμαστε αρωγοί στην εθνική προσπάθεια της χώρας μας απέναντι από τον κορωνοϊό»

Μια σημαντική ποσότητα από μάσκες, οι οποίες μεταφέρθηκαν με ειδική πτήση της Aegean από την Κίνα, παρέλαβε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, σήμερα τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, η Περιφέρεια και ο ΙΣΑ, εξασφάλισαν 1.200.000 μάσκες, οι οποίες θα  αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών προφύλαξης των στελεχών και λειτουργών των φορέων που συμμετέχουν στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού.
Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής κατόρθωσε εγκαίρως να εξασφαλίσει και έχει ήδη διαθέσει μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού (πάνω από 500.000 τεμάχια μάσκες, γάντια, ατομικές και επιτραπέζιες συσκευασίες αντισηπτικού υγρού κ.α.), εκ των οποίων διέθεσε σημαντική ποσότητα στον ΙΣΑ για να τη μοιράσει στα μέλη του.
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, κατά τη διάρκεια της παραλαβής του υλικού στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του στα στελέχη της Aegean και προσωπικά στον κ. Ε. Βασιλάκη καθώς και στα ΕΛ.ΠΕ. για την έμπρακτη συμβολή τους και την αποφασιστικότητά τους να βοηθήσουν σε αυτή τη μεγάλη υγειονομική κρίση. Μάλιστα συνεχάρη προσωπικά τους πιλότους και το πλήρωμα του αεροσκάφους που ταξίδευαν συνεχόμενα για 28 ώρες (Αθήνα – Guangzhou - Αθήνα) για να μεταφέρουν το υγειονομικό υλικό.
«Όλοι μαζί ενωμένοι εργαζόμαστε για να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Στεκόμαστε αρωγοί στην εθνική προσπάθεια της χώρας μας απέναντι από τον κορωνοϊό. Με συγκεκριμένες ενέργειες στηρίζουμε τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους εργαζόμενους της αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας, που αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τη μάχη εναντίον του κορωνοϊού. Η Περιφέρεια Αττικής και ο ΙΣΑ θα είναι συνεχώς στο πλευρό λειτουργών και των εργαζομένων, συμβάλλοντας όσο μπορεί στην προστασία τους», τόνισε ο κ. Πατούλης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

maskes MG 6203

maskes MG 6295

maskes MG 6308

maskes MG 6414

maskes MG 6439

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή