Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που συμπληρώνει 12 χρόνια προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Το χρονικό αυτό διάστημα έχουν μοιραστεί εκατομμύρια κουτιά φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας ενώ έχουν γίνει αποστολές σε δομές υγείας στην Ελλάδα αλλά και σε χώρες που βρίσκονταν σε υγειονομική κρίση.

Οι εθελοντές του Κοινωνικού Φαρμακείου και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών μαζί με το «Όλοι μαζί Μπορούμε» του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ συμμετείχαν στις δράσεις για τη συγκέντρωση φαρμάκων στις ενορίες της Αττικής.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές καθώς και τους πολίτες της Αττικής που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Κοινωνικού Φαρμακείου και προσφέρουν το πολύτιμο αυτό υλικό.

« Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης συνεχίζουμε την προσπάθεια για τη στήριξη των αναξιοπαθούντων πολιτών μας, με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες. Ευχαριστώ από καρδιάς τους εθελοντές του Κοινωνικού Φαρμακείου και του Κοινωνικού Ιατρείου του ΙΣΑ, για το χρόνο και τον κόπο που διέθεσαν καθώς και τους πολίτες της Αττικής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, για τη στήριξη των πολιτών που μας έχουν ανάγκη», τόνισε ο κ. Πατούλης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

DSC 0066

DSC 0070

DSC 0061

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή