Αθήνα, 3.2.2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καταγγέλει τον Υπουργό Υγείας που με προχειρότητα και αυτοσχεδιασμούς της στιγμής, επιχειρεί να στήσει απεργοσπαστικούς μηχανισμούς προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του συνόλου των γιατρών και ειδικότερα των γιατρών του Ι.Κ.Α.

Ο κος Λοβέρδος αντί να εγκαινιάσει ένα διάλογο ουσίας, με επαρκή χρόνο, προκειμένου να συζητηθεί το υπό ψήφιση νομοσχέδιο για την υγεία, προτίμησε τις υπεκφυγές.

Με προχειρότητα και αντί να αναλογίζεται τις συνέπειες της πολιτικής του για την Υγεία των Πολιτών, με την εξαγγελία περί εκχώρησης δικαιώματος των ασφαλισμένων του Ι.Κ.Α. να επισκέπτονται τους ιατρούς των Δημόσιων Νοσοκομείων, του ΟΑΕΕ και ΟΠΑΔ, επιχειρεί να χρησιμοποιήσει μέρος των γιατρών ενάντια στη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων τους, που διεκδικούν υψηλού επιπέδου Περίθαλψη για τους Πολίτες και κατοχύρωση του επιστημονικού έργου του Έλληνα γιατρού.

Πληροφορούμε τον κ. Λοβέρδο ότι οι ασθενείς του Ι.Κ.Α. απαιτούν ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ προκειμένου να έχουν στον πλευρό τους γιατρούς, που μέχρι τώρα τους παρακολουθούν και γνωρίζουν τα προβλήματά τους.

Ενημερώνουμε τον κ. Λοβέρδο ότι οι Έλληνες γιατροί δεν θα υποκύψουν στις μεθοδεύσεις του. Καλούμε όλους τους συναδέλφους ανά την Ελλάδα να μην γίνουν «πιόνια» στις επιδιώξεις του Υπουργού Υγείας, που θέλει να τους στρέψει ενάντια στους συναδέλφους τους.

ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρός δεν πρέπει να κάνει δεκτή την απεργοσπαστική πρόταση του Υπουργού.

ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρός δεν θα επιτρέψει την αποψίλωση της Δημόσιας Υγείας.

Ως απάντηση στον Υπουργό Υγείας ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ 48ωρη ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στην περιοχή ευθύνης μας για σήμερα Πέμπτη, 3.2.2011 και αύριο Παρασκευή 4.2.2011.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΩΤ.ΡΗΓΑΚΗΣ                               ΓΕΩΡΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή