Το σημαντικό ρόλο των ιατρών εργασίας στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο του χαιρετισμού του στο 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος ( 24 έως τις 26 Νοεμβρίου 2023).

«Η Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Δημόσιας Υγείας», είπε ο κ. Πατούλης και συνεχάρη την Πρόεδρο κυρία Ευγενία Πανταζή, για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση καθώς και την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εργασίας και Περιβάλλοντος, για την δυναμική και μακρόχρονη δράση της, στα ζητήματα που αφορούν την Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων.

«Οι προκλήσεις της ειδικότητας του γιατρού εργασίας διαρκώς μεγαλώνουν» είπε ο κ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Η πανδημία άλλαξε τον τρόπο που η κοινή γνώμη και οι κυβερνήσεις βλέπουν πλέον τα θέματα Δημόσιάς Υγείας και ανέδειξε το σημαντικό ρόλο της ασφάλειας και υγιεινής στο χώρο εργασίας. Οι Έλληνες γιατροί εργασίας εύχομαι να διατηρήσουν την ετοιμότητα, την ανθεκτικότητα, την αφοσίωση στην υγεία του εργαζόμενου καθώς και τη συνεχή ενημέρωση για την επιστημονική γνώση που αποδεικνύεται κρίσιμη, για τη δημόσια υγεία».

 

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

IMG 4023

IMG 4017

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή