Φίλες και φίλοι, το εορταστικό κλίμα των ημερών, διάχυτο από συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης, ας δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να αναλογιστούμε τα σημαντικά της ζωής και να επιβεβαιώσουμε τις θεμελιώδεις πανανθρώπινες αξίες: την υγεία, την δικαιοσύνη, την ισότητα, την αλληλεγγύη, την ελευθερία  και την αγάπη.

Είναι γεγονός ότι η ανθρωπότητα καλείται να περάσει για ακόμη μια φορά μια ιστορική καμπή, η οποία επιβραδύνει την ποθούμενη ανάταση σε πολλούς τομείς της καθημερινότητάς μας, δοκιμάζοντας τις αντοχές και εξαντλώντας τα αποθέματα αισιοδοξίας για τους περισσότερους από εμάς.

IMG 3648

Το πνεύμα των Χριστουγέννων, της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης με τη Γέννηση του Θεανθρώπου, ας φέρει και εφέτος την ελπίδα στην καρδιά μας για ένα καλύτερο αύριο.

Η αναγέννηση της ελπίδας αποτελεί το θεμελιώδες ζητούμενο και είναι καθήκον μας, με όραμα, φρόνηση και ταπεινότητα να προφυλάξουμε και να εργαστούμε για την κοινωνική συνοχή, την ανάπτυξη και την ευημερία των πολιτών, στηρίζοντας όλους όσους έχουν ανάγκη.

Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες και όλους σας, καλά Χριστούγεννα με υγεία, αισιοδοξία και ελπίδα.


 

Γιώργος Πατούλης                    

Πρόεδρος ΙΣΑ                        

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή