«Η 28η Οκτωβρίου ως κορυφαίος σταθμός της ιστορίας του έθνους, μας υπενθυμίζει το διαχρονικό καθήκον μας να σταθούμε ενωμένοι μπροστά σε κάθε κίνδυνο»

Η 28η Οκτωβρίου θα μας θυμίζει πάντα το λαμπρό παρελθόν, αλλά κυρίως θα μας φωτίζει την πορεία μας στο μέλλον. 

Τιμάμε τη μνήμη των ηρώων μας, που με μοναδικό εφόδιο την πίστη τους στην ελευθερία ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι στις φασιστικές στρατιές. Μάλιστα αυτό το έπραξαν  σε μια εποχή που ακόμα και για τις μεγάλες δυνάμεις της εποχής ο εχθρός φάνταζε αήττητος.

Η κληρονομιά που μας άφησαν οι ήρωες μας θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά του ελληνικού λαού. Σήμερα, το παράδειγμα τους στέκει ολοζώντανο μπροστά στα μάτια μας, δείχνοντας το υψηλό μας καθήκον που δεν είναι άλλο από το να σταθούμε ενωμένοι μπροστά σε κάθε κίνδυνο που απειλεί την ακεραιότητα της χώρας μας και να μη διστάσουμε να προβούμε σε κάθε απαραίτητη θυσία για να ζήσουμε ελεύθεροι και αξιοπρεπείς, όπως αρμόζει σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. 

Η 28η Οκτωβρίου 1940, αποτελεί κορυφαίο σταθμό στην ιστορική πορεία του Ελληνισμού και της συλλογικής μας μνήμης. 

Παραμερίζοντας τις διαφορές, σε μια εποχή βαθιάς πόλωσης και διχασμού, οι Έλληνες ενωμένοι βροντοφώναξαν ΟΧΙ σε αυτούς που επιβουλεύθηκαν την ελευθερία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας. Με τον ηρωικό τους αγώνα και τις λαμπρές νίκες τους αναπτέρωσαν τις ελπίδες των λαών της Ευρώπης, ανοίγοντας τον δρόμο, για μια ακόμα φορά στην ένδοξη ιστορία μας,  στον αγώνα για τις αρχές της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού. 

Χρόνια Πολλά Έλληνες!
Ζήτω το Έθνος!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

652226f077c1551a7b59599b7f752c0b

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή