Σε κοινές δράσεις κατά των μέτρων που προβλέπονται στο προσχέδιο για τοασφαλιστικό προχωρούν την προσεχή εβδομάδα οι εκπρόσωποι των Επιστημονικών Φορέων.

Στη συνάντηση των Προέδρων των Επιστημονικών Φορέων που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου 2016, αποφασίστηκε:

-         Η διοργάνωση Συνέντευξης Τύπου την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

-         Εκδήλωση ενημέρωση των βουλευτών όλων των κομμάτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

-         Νέο συλλαλητήριο των Επιστημονικών Φορέων στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.

-         Κοινή συνάντηση των εκπροσώπων των Επιστημονικών Φορέων με τη ΓΣΕΒΕΕ, την Ομοσπονδία Εργαζομένων στα ΜΜΕ, την Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών ΤΑΧΙ και λοιπές ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (επί της οδού Πειραιώς).

Στη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, το προεδρείο θα εισηγηθεί την έκτακτη σύγκλιση των προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας για την προσεχή εβδομάδα, προκειμένου να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειες του κλάδου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή