Οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής βρέθηκαν το Σάββατο 2/2/2013, ημέρα της Υπαπαντής στον Ιερό Ναό της Αγ. Μαρκέλλας στο Βοτανικό για να συγκεντρώσουν τα φάρμακα που προσέφεραν οι ενορίτες στα πλαίσια της δράσης Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία, που υλοποιούν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

12 μεγάλοι σάκοι ήταν ο απολογισμός της συλλογής φαρμάκων από ενορίτες, φαρμακοποιούς των γειτονικών φαρμακείων και πολλούς συμπολίτες μας που έχασαν τους συγγενείς τους και προσέφεραν τα φάρμακα που είχαν στο σπίτι στη μνημη των θανόντων. Με το μήνυμα: «όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε το συνάνθρωπο» συνεχίζει με μεγάλη συμμετοχή η εκστρατεία συλλογής φαρμάκων του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής που σήμερα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, αριθμώντας 16.800 ιατρικές επισκέψεις.

Τα φάρμακα που συλλέχτηκαν, μεταφέρθηκαν στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής για να ακολουθήσει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Μαζί με τον Προϊστάμενο του ΙΝ της Αγ.Μαρκέλας Π.Τιμόθεο, τον Πρόεδρο του ΙΣΑ κο Πατούλη και τους εκπροσώπους της δημοσιογραφικής ζώνης του ΣΚΑΙ, στη συλλογή φαρμάκων παρευρέθησαν εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής καθώς και εθελοντές του Ιερού Ναού.

Ευχαριστούμε για την άοκνη εθελοντική τους συμμετοχή τους: από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ τους Κατερίνα Αυλωνίτη, Στέφανο Τσαλδάρη, Αντώνη Πικουλάκη, Γιάννη Κοντό, από τον Ιατρικό Σύλλογος Αθηνών τους Χρήστο Δασκαλόπουλο, Χάρις Τσώνη, Νάσια Καραμπάρμπα, Αφροδίτη Χρυσικού, Γεράσιμο Δελαπόρτα, καθώς και τους εθελοντές της πρώτης γραμμής του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής: Ελένη Μελιάδου, Σούλα Πέτσα, Μαρία Παιδονόμου, Μαρία Αρναούτη, Ευγενία Δασκαλοπούλου, Νάσο Μακούλη.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική τους συμβολή και την καθημερνή τους στήριξη στην Κοινωνική Τράπεζα Φαρμάκου του Ιατρείου , τους φαρμακοποιούς μας Αχιλλέα Τσαντάκη και Άννα Παπαπροκοπιου.

Το φαρμακείο μας είναι ανοιχτό Δε-Πα 10πμ-1μμ, ενώ το ιατρείο λειτουργεί Δε-Πα 10πμ-3μμ. Πληροφορίες στο τηλ 210 3847374, Σεβαστουπόλεως 113, 3ος όροφος

 


 

 

 2 2 2013 sillogi farmakon agia markella 2

 Οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής


 2 2 2013 sillogi farmakon agia markella1

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ με τον Προϊστάμενο του ΙΝ Π Τιμόθεο και εθελοντές

 


 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή