Για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα μέσα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής βράβευσε τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη η Περιφέρεια 2470 του Διεθνούς Ρόταρυ, στα πλαίσια της αποψινής συγκέντρωσης των Ομίλων της Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή την αλλαγή των διοικητικών τους συμβουλίων.

Παρουσία πολλών ροταριανών ομίλων της Αττικής, η Πρόεδρος της 2470 Περιφέρειας κα Κοτσαλή-Παπαδημητρίου απένειμε την τιμητική διάκριση στον κο Πατούλη και τον συνεχάρη για το σπουδαίο κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί.

Αναφερόμενη στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής που ίδρυσαν με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κκ Ιερωνύμου Β', ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και η ΑΠΟΣΤΟΛΗ της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η Πρόεδρος της 2470 Περιφέρειας εξήρε την πρωτοβουλία των δύο φορέων που προσφέρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε χιλιάδες ανασφάλιστους και άπορους αρρώστους.

Σύσσωμοι οι Όμιλοι δήλωσαν την προθυμία να συμμετέχουν, προσφέροντας φαρμακευτικό υλικό, στην ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στο οποίο ήδη προ 15ημέρου παραδόθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων από 4 Ομίλους.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Πατούλης ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση που του απένειμε η Περιφέρεια λέγοντας.

«Αυτό είναι το βραβείο όλων των εθελοντών γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, που μαζί και σε συνεργασία με την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Αρχιεπισκοπής, καθημερινά προσπαθούμε να θεραπεύσουμε τον κάθε ασθενή που περνά το κατώφλι του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής. Κάθε μέρα λαμβάνουν δωρεάν φάρμακα 300 ανασφάλιστοι ασθενείς. Κάθε μέρα προσέρχονται για βοήθεια δεκάδες καρκινοπαθείς. Κάθε μέρα, αγωνιζόμαστε για να μην πεθάνει αβοήθητος ο ανασφάλιστος συμπολίτης μας. Και δεν ξεχνούμε ότι….στη θέση αυτών των ανθρώπων που σήμερα αγκαλιάζουμε, αύριο μπορεί να βρεθεί ο καθένας από εμάς» δήλωσε κατά τη βράβευσή του ο Πρόεδρο του ΙΣΑ κος Πατούλης.

Στην εκδήλωση, η Περιφέρεια 2470 τιμησε για την κοινωνική του προσφορά τον κο Μίνωα Κυριακού, του οποίου την τημιτική διάκριση παρέλαβε  ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κος Σπύλιος Χαραμής. Επίσης, παρευρέθησαν εκπρόσωποι όλων των ροταριανών ομίλων της Περιφέρειας 2470 και πλήθος κόσμου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ολοκλήρωσε με επιτυχία ο κος Παναγιώτης Κατρούγκαλος.

 

 29 6 2013 ροταρυ βραβευση Πατούλη 2

 Η Πρόεδρος κα Κοτσαλή απονέμει στον πρόεδρο του ΙΣΑ κο Πατούλη τιμητική διάκριση για την κοινωνική του προσφορά

29 6 2013 ροταρυ βραβευση Πατούλη

 Ο κος Πατούλης κατά το χαιρετισμό του

 

16 6 Rotary Farmaka Iatreio 4

 

Η Πρόεδρος της 2470 κα Κοτσαλή με τον Πρόεδρο του ΙΣΑ κο Πατούλη κατά την παράδοση φαρμάκων με τους ροταριανούς ομίλους στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή