• Γ. Πατούλης: Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής είναι μία πρότυπη δομή που έχει στηρίξει εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

To Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής επισκέφθηκαν 24 φοιτητές από τις ΗΠΑ οι οποίοι είχαν την ευκαιρία επί τρείς ημέρες να παρακολουθήσουν τον τρόπο λειτουργίας του Ιατρείου.

Οι Αμερικανοί φοιτητές ζήτησαν να επισκεφθούν το Ιατρείο για να ενημερωθούν πως λειτουργεί μία πρότυπη Κοινωνική Δομή. Το Ιατρείο έκανε δεκτό το αίτημά τους μέσα στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού του έργου καθώς κατά καιρούς ανοίγει την πόρτα του σε μαθητές και σπουδαστές.

Οι 24 φοιτητές που συνοδεύονταν από καθηγητές τους ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη του Ιατρείου κ. Μελιάδου τη λειτουργία του ιατρείου και συνεχάρησαν τους εθελοντές και το προσωπικό για την υποδειγματική του λειτουργία.

Σχολιάζοντας το θέμα ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής είναι μία πρότυπη δομή που έχει στηρίξει εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας τα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Η  σημαντική του δράση είναι γνωστή και στο εξωτερικό και  έχει δεχθεί πολλά συγχαρητήρια για αυτήν. Οι γιατροί της Αθήνας έδειξαν μέσα από το Ιατρείο τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και απέδειξαν ότι είναι δίπλα στον ασθενή και στον συνάνθρωπο που υποφέρει ».

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                      ΣΤ. ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

 

28 6 2019 episkepsi foithtwn HPAΕικόνα ή επισυναπτόμενο


ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή