Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρέδωσε ποσότητα αντιγριπικών εμβολίων στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Ταύρου) καθώς και στη κινητή Ομάδα Υγείας Κορίνθου του Ερυθρού Σταυρού. Παράλληλα, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ανταποκριθεί σε αιτήματα για αποστολή υγειονομικού υλικού και φαρμάκων σε φορείς από όλη την Ελλάδα.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Οι εθελοντές του Ιατρείου παρέχουν σημαντικό έργο και τους ευχαριστώ από καρδιάς», σχολίασε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, αποτελεί πρότυπη δομή πρωτοβάθμιας περίθαλψης και δωρεάν χορήγησης φαρμάκων, σε οικονομικά αδύναμους ασθενείς. Στην προσπάθεια αυτή, συνδράμουν περισσότεροι από 36 εθελοντές γιατροί, 21 ειδικοτήτων, φαρμακοποιοί, νοσηλεύτριες και διοικητικό προσωπικό που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Ιατρείο, με εβδομαδιαία παρουσία, καθώς και 500 κλινικοί, εργαστηριακοί γιατροί στα ιδιωτικά τους ιατρεία και εργαστήρια.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή