28/09/2023
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Για την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Κλήρωση για τρεις (3) οργανικές θέσεις ειδικότητας Ψυχιατρικής για μερική άσκηση ενός (1) χρόνου στην οργανική μονάδα της έδρας «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» του Γενικού Νοσοκομείου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»Γ
Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ
27/09/2023
Το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών δημόσιας υγείας καθώς και για την κάλυψη αναγκών σε ιατρικό προσωπικό, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με ιδιώτη ιατρό Ειδικότητας Παθολογοανατομίας για το αντίστοιχο ιατρικό εργαστήριο με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών και για χρονικό διάστημα όχι πέραν της 30ης Σεπτεμβρίου 2023.  Για την προκήρυξη πατήστε εδώ
Ανάγκη συνεργασίας Ιατρού ειδικότητας Παθολογίας με το Γ.Ν. Πέλλας - Ν.Μ. Γιαννιτσών. Για την θέση εργασίας πατήστε εδώ.

20/09/2023
Το Κρατικό Θεραπευτήριο – Γενικό Νοσοκομείο – Κ.Υ. Λέρου για την κάλυψη των αναγκών της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών , με έναν (1) Ιατρό Ειδικότητας Νεφρολογίας, με καθεστώς έκδοσης δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών.
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ
2/09/2023
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ

29/08/2023
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗ. Για την πρόσκληση πατήστε εδώ.

25/08/2023
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ιδιώτες γιατρούς, καρδιολογίας και βιοπαθολογίας για το ΓΝΑ Αιτωλοακαρνανίας με δελτίο παροχής υπηρεσιών και μόνο για εφημερίες
Για την πρόσκληση πατήστε εδώ
24/08/2023
Τρείς (3) Ιδιώτες ιατροί ειδικότητας Αναισθησιολογίας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» με καθεστώς έκδοσης από αυτούς δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τη σύναψη σύμβασης
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ
17/08/2023
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή αιτήσεων υποψηφίων εκπαιδευτών στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ για το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2023-2024
Για την πρόσκληση πατήστε εδώ
Για την αίτηση επιλογής πατήστε εδώ
14/08/2023
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Για την πρόσκληση πατήστε εδώ
11/08/2023
Τρείς (3) Ιδιώτες ιατροί ειδικότητας Αναισθησιολογίας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» με καθεστώς έκδοσης από αυτούς δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τη σύναψη σύμβασης
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ - N.M. ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ (1) ΙΔΙΩΤΗ ΙΑΤΡΟ ΠΑΘΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ (1) ΙΔΙΩΤΗ ΙΑΤΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ σύμφωνα με το άρθρο 91 του ν. 5041/2023
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ

9/08/2023
Τρείς (3) Ιδιώτες ιατροί ειδικότητας Αναισθησιολογίας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» με καθεστώς έκδοσης από αυτούς δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τη σύναψη σύμβασης
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ

20/07/2023
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ «ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Α.Π.Υ. ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν. ΘΗΡΑΣ». Για την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη αναγκών του Γ.Ν.-Κ. Υ. Ικαρίας με ιατρικό προσωπικό.
Το ΓΝ - ΚΥ ΙΚΑΡΙΑΣ ζητά συνεργασία με έναν/μια επικουρικό/η ιατρό ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής ο/η οποίος/α θα ενσωματωθεί στην ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου ή ιδιώτη ιατρό με δελτίο παροχής υπηρεσιών ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής (για το χρονικό διάστημα, τμηματικά ή μεμονωμένα, από 18/07/2023 έως και 31/08/2023).
Με την παράκληση να γνωστοποιηθεί στα μέλη σας εάν υπάρξει ενδιαφέρον να ακολουθήσει επικοινωνία στο τηλέφωνο κα Ζηκούδη, τηλ.: 22753-50213, e-mail: .

19/07/2023
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΣΕΝ/ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΕΚΠ/ΚΟ ΕΤΟΣ 2023-2024. Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

17/07/2023
ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ Γ.Ν. Άμφισσας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

14/07/2023

Θέση Επικουρικού Επιμελητή στην Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική Κλινική του Π. Γ. Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης
Πληροφορίες: Ιωάννης Μαυρίδης, 2551352225,


ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΙΑΤΡΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ Γ.Ν. Άμφισσας. Πατήστε εδώ.


ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Γ.Ν. Άμφισσας. Πατήστε εδώ.


10/07/2023
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΧΕΙΡ/ΓΟΥΣ Γ.Ν. Πρέβεζας. Για την πρόσκληση πατήστε εδώ.

06/07/2023
ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΑΤΡΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Α.Π.Υ. ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε. ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν. ΘΗΡΑΣ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

05/07/2023
Προκήρυξη διαγωνισμού για την πλήρωση τριάντα έξι (36) θέσεων, ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων στην Ελληνική Αστυνομία από ιδιώτες, κατ' εφαρμογή της περίπτωσης β΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 4 του Π.Δ. 373/2002 (ΦΕΚ Α΄ 320). Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

04/07/2023

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β’
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) ιδρύθηκε, σε συνέχεια της δωρεάς του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης", προς το Ελληνικό Δημόσιο δυνάμει του Ν. 2012/1992 και λειτουργεί βάσει του νόμου αυτού, όπως έχει τροποποιηθεί από τον Ν. 4565/2018, και του εκάστοτε Εσωτερικού Κανονισμού του με σκοπό την παροχή άριστων υπηρεσιών υγείας στους τομείς της Καρδιολογίας και της Καρδιοχειρουργικής. Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του και προς εκπλήρωση των σκοπών του, το ΩΚΚ προκηρύσσει τη θέση του Ιατρού Αναισθησιολόγου Επιμελητή Β’ για την κάλυψη αναγκών του τμήματος Αναισθησιολογίας, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών με δυνατότητα ανανέωσης.
Απαραίτητα Προσόντα
(α) Κατοχή τίτλου ειδικότητας Αναισθησιολογίας τουλάχιστον από διετίας και αποδεδειγμένη εμπειρία και απασχόληση σε διεθνούς κύρους αναγνωρισμένα νοσηλευτικά ιδρύματα.
(β) Πιστοποίηση στην καρδιοαναισθησιολογία (accreditation) και σχετική προϋπηρεσία.
(γ) Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Προκειμένου για αλλοδαπούς υποψηφίους, απαιτείται πολύ καλή γνώση και της ελληνικής γλώσσας.
(δ) Ευχέρεια στη χρήση πληροφοριακών συστημάτων.
Επιθυμητό προσόν
Προϋπηρεσία σε Καρδιοχειρουργική Μονάδα Ενηλίκων
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, μέχρι την 25/07/2023, σχετική αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία και τα εξής δικαιολογητικά:
1. Πλήρες και λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα με πλήρη έκθεση της επαγγελματικής εμπειρίας τους
2. Πιστοποιητικά προϋπηρεσίας.
3. Αντίγραφα:
- του πτυχίου Ιατρικής ΑΕΙ εσωτερικού ή ισότιμου πτυχίου εξωτερικού,
- της άδειας άσκησης επαγγέλματος,
- του τίτλου ειδικότητας,
- άλλων τίτλων σπουδών,
- της ταυτότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου,
- βεβαίωσης εγγραφής/good standing Ιατρικού Συλλόγου
- της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου,
- πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, εκτός αν άλλως αυτή τεκμαίρεται,
- βεβαιώσεων/πιστοποιητικών επιστημονικής & επαγγελματικής δραστηριότητας, όπως αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα.
4. Κατάλογο του συγγραφικού και επιστημονικού έργου του/της υποψηφίου/ας με αναφορά στις δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις (PubMed & Scopus) του υποψηφίου, καθώς και κατάλογο των αναφορών των εργασιών του/της από άλλους συγγραφείς (citation index) με υπολογισμό του συντελεστού απήχησης (impact factor) (εφόσον υπάρχουν)
5. Κατάλογο των ερευνητικών προγραμμάτων της αντίστοιχης ειδικότητας στα οποία έχει συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α (εφόσον υπάρχουν).
6. Πιστοποιητικό εκπλήρωσης υποχρέωσης στρατιωτικής υπηρεσίας ή νόμιμης απαλλαγής από αυτήν (για τους άρρενες υποψηφίους).
Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή ως συνημμένα αρχεία μορφής .pdf, .jpeg ή .doc, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση .
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τηλεφωνικά την παραλαβή της αίτησής τους στα τηλέφωνα +30-210-9493103 ή +30-210-9493115.
Οι ονομασίες των υποβαλλομένων αρχείων θα είναι στα ελληνικά και θα περιγράφουν το περιεχόμενό τους με τον τρόπο που αναφέρεται κατωτέρω (βλέπε κατωτέρω "Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων").
Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα υποχρεούται, προκειμένου να προσληφθεί, να υποβάλει-μεταξύ άλλων-και απόσπασμα Ποινικού Μητρώου (γενικής χρήσης).
Αιτήσεις οι οποίες έχουν υποβληθεί στο παρελθόν, δεν θα ληφθούν υπόψη.
Διευκρινίζεται ότι το ΩΚΚ διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να κηρύξει άγονη την παρούσα προκήρυξη σε οποιονδήποτε χρόνο και για οποιαδήποτε αιτία.
Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων
01. Αίτηση με Φωτογραφία
02. Βιογραφικό Σημείωμα
03. Πτυχίο Ιατρικής/Αναγνώριση Ισοτιμίας Πτυχίου (αν υπάρχει)
04. Μεταπτυχιακός/Διδακτορικός Τίτλος (αν υπάρχει)
05. Άλλοι Τίτλοι Σπουδών (αν υπάρχουν)
06. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος
07. Τίτλος Ειδικότητας
08. Πιστοποιητικό Προϋπηρεσίας (αν υπάρχει)
09. Ταυτότητα Ιατρικού Συλλόγου
10. Αστυνομική Ταυτότητα/Διαβατήριο
11. Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας
12. Συγγραφικό & Επιστημονικό Έργο (αν υπάρχει)
13. Συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα (αν υπάρχει)
14. Λοιπά Έγγραφα (αν υπάρχουν)
15. Πιστοποιητικό Στρατολογίας (μόνο για άρρενες)


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣHΣ ΙΑΤΡΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ A’ ή Β’
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) ιδρύθηκε, σε συνέχεια της δωρεάς του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης", προς το Ελληνικό Δημόσιο δυνάμει του Ν. 2012/1992 και λειτουργεί βάσει του νόμου αυτού, όπως έχει τροποποιηθεί από τον Ν. 4565/2018, και του εκάστοτε Εσωτερικού Κανονισμού του με σκοπό την παροχή άριστων υπηρεσιών υγείας στους τομείς της Καρδιολογίας και της Καρδιοχειρουργικής.
Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του και προς εκπλήρωση των σκοπών του, το ΩΚΚ προκηρύσσει τη θέση του Ιατρού Ακτινολόγου Επιμελητή A’ η Β’, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών με δυνατότητα ανανέωσης.
Απαραίτητα προσόντα
(α) Kατοχή τίτλου ειδικότητας τουλάχιστον από 5ετίας με εμπειρία σε αξονική και μαγνητική τομογραφία (CT/MRI).
(β) Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Προκειμένου για αλλοδαπούς υποψήφιους, απαιτείται
αποδεδειγμένα πολύ καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας.
(γ) Εκπληρωμένη υποχρέωση στρατιωτικής υπηρεσίας ή νόμιμη απαλλαγή από αυτήν (άρρενες υποψήφιοι).
Επιθυμητά προσόντα
(α) Διδακτορική Διατριβή,
(β) Εμπειρία σε Υπερήχους,
(γ) Εμπειρία σε Αξονική καρδιάς (CORO).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, μέχρι την 25/07/2023, σχετική αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία και τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία.
2. Βιογραφικό Σημείωμα (πλήρες και λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα με πλήρη έκθεση της επαγγελματικής εμπειρίας).
3. Αντίγραφα:
- του πτυχίου Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής (με αναγνώριση ισοτιμίας),
- τυχόν άλλων τίτλων σπουδών,
- της άδειας άσκησης επαγγέλματος,
- του τίτλου ειδικότητας,
- της ταυτότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου,
- πιστοποιητικών
- της αστυνομικής ταυτότητας.
- βεβαιώσεων/πιστοποιητικών επιστημονικής & επαγγελματικής δραστηριότητας, όπως αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα.
4. Κατάλογο του συγγραφικού και επιστημονικού έργου του/της υποψηφίου/ας με αναφορά στις δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις (PubMed & Scopus) του υποψηφίου, καθώς και κατάλογο των αναφορών των εργασιών του/της από άλλους συγγραφείς (citation index) με υπολογισμό του συντελεστού απήχησης (impact factor) (εφόσον υπάρχουν)
5. Κατάλογο των ερευνητικών προγραμμάτων της αντίστοιχης ειδικότητας στα οποία έχει συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α (εφόσον υπάρχουν).
6. (για τους άρρενες υποψηφίους) Πιστοποιητικό εκπλήρωσης υποχρέωσης στρατιωτικής υπηρεσίας ή νόμιμης απαλλαγής από αυτήν.
Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή ως συνημμένα αρχεία μορφής .pdf, .jpeg ή .doc, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση .
Θα πρέπει να υπάρξει, εκ μέρους των υποψηφίων, τηλεφωνική επιβεβαίωση λήψης της αίτησής τους στα τηλέφωνα +30-210-9493103 ή +30-210-9493115.
Οι ονομασίες των υποβαλλομένων αρχείων θα είναι στα ελληνικά και θα περιγράφουν το περιεχόμενό τους με τον τρόπο που αναφέρεται κατωτέρω (βλέπε κατωτέρω "Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων").
Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα υποχρεούται, προκειμένου να προσληφθεί, να υποβάλει -μεταξύ άλλων- απόσπασμα Ποινικού Μητρώου (γενικής χρήσης).
Αιτήσεις οι οποίες έχουν υποβληθεί στο παρελθόν, δεν θα ληφθούν υπόψη.
Διευκρινίζεται ότι το ΩΚΚ διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να κηρύξει άγονη την παρούσα προκήρυξη σε οποιονδήποτε χρόνο και για οποιαδήποτε αιτία.
Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων
01. Αίτηση με Φωτογραφία
02. Βιογραφικό Σημείωμα
03. Πτυχίο Ιατρικής/Αναγνώριση Ισοτιμίας Πτυχίου (αν υπάρχει)
04. Διδακτορικός Τίτλος (αν υπάρχει)
05. Άλλοι Τίτλοι Σπουδών (αν υπάρχουν)
06. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος
07. Τίτλος Ειδικότητας
08. Πιστοποιητικό Προϋπηρεσίας (αν υπάρχει)
09. Ταυτότητα Ιατρικού Συλλόγου
10. Αστυνομική Ταυτότητα/Διαβατήριο
11. Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας
12. Συγγραφικό & Επιστημονικό Έργο (αν υπάρχει)
13. Συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα (αν υπάρχει)
14. Λοιπά Έγγραφα (αν υπάρχουν)
15. Πιστοποιητικό Στρατολογίας (μόνο για άρρενες)


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (βαθμίδων Επιμελητή Α’ ή Β’)
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) προκηρύσσει μία (1) θέση Επιμελητή Α’ ή Β’ με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου τριετούς διάρκειας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, για την κάλυψη των αναγκών της Καρδιοχειρουργικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
Απαραίτητα Προσόντα
(α) Τίτλος Ειδικότητας Παθολογίας/Πνευμονολογίας/Αναισθησιολογίας/Καρδιολογίας/Νεφρολογίας/
Χειρουργικής.
(β) Τίτλος Εξειδίκευσης Εντατικής Θεραπείας.
(γ) Προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε (5) ετών από την λήψη της ειδικότητας και τριών (3) ετών από την λήψη της εξειδίκευσης (μόνο για τη διεκδίκηση της θέσης στη βαθμίδα του Επιμελητή Α’).
(δ) Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Προκειμένου για αλλοδαπούς υποψηφίους, απαιτείται πολύ καλή γνώση και της ελληνικής γλώσσας.
(ε) Ευχέρεια στη χρήση πληροφοριακών συστημάτων.
Επιθυμητά προσόντα
(α) Προτίμηση βασικής Ειδικότητας την Παθολογία.
(β) Κλινική εμπειρία σε Καρδιοχειρουργική ΜΕΘ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, μέχρι την 25/07/2023, σχετική αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία και τα εξής δικαιολογητικά:
1. Πλήρες και λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα με πλήρη έκθεση της επαγγελματικής εμπειρίας τους
2. Πιστοποιητικά προϋπηρεσίας.
3. Αντίγραφα :
- του πτυχίου Ιατρικής ΑΕΙ εσωτερικού ή ισότιμου πτυχίου εξωτερικού,
- της άδειας άσκησης επαγγέλματος,
- του τίτλου ειδικότητας,
- του τίτλου εξειδίκευσης Εντατικής Θεραπείας,
- άλλων επιστημονικών τίτλων (Διδακτορικής Διατριβής, Μεταπτυχιακές σπουδές)
- της ταυτότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου,
- βεβαίωσης εγγραφής/ good standing Ιατρικού Συλλόγου
- της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου,
- πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, εκτός αν άλλως αυτή τεκμαίρεται,
- βεβαιώσεων/πιστοποιητικών επιστημονικής & επαγγελματικής δραστηριότητας, όπως αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα.
4. Κατάλογο του συγγραφικού και επιστημονικού έργου του/της υποψηφίου/ας με αναφορά στις δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις (PubMed & Scopus) του υποψηφίου, καθώς και κατάλογο των αναφορών των εργασιών του/της από άλλους συγγραφείς (citation index) με υπολογισμό του συντελεστού απήχησης (impact factor) (εφόσον υπάρχουν)
5. Κατάλογο των ερευνητικών προγραμμάτων της αντίστοιχης ειδικότητας στα οποία έχει συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α (εφόσον υπάρχουν).
6. Πιστοποιητικό εκπλήρωσης υποχρέωσης στρατιωτικής υπηρεσίας ή νόμιμης απαλλαγής από αυτήν (για τους άρρενες υποψηφίους).
Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή ως συνημμένα αρχεία μορφής .pdf, .jpeg ή .doc, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση .
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τηλεφωνικά την παραλαβή της αίτησής τους στα τηλέφωνα +30-210-9493103 ή +30-210-9493115.
Οι ονομασίες των υποβαλλομένων αρχείων θα είναι στα ελληνικά και θα περιγράφουν το περιεχόμενό τους με τον τρόπο που αναφέρεται κατωτέρω (βλέπε κατωτέρω "Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων").
Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα υποχρεούται, προκειμένου να προσληφθεί, να υποβάλει -μεταξύ άλλων- και απόσπασμα Ποινικού Μητρώου (γενικής χρήσης).
Αιτήσεις οι οποίες έχουν υποβληθεί στο παρελθόν, δεν θα ληφθούν υπόψη.
Διευκρινίζεται ότι το ΩΚΚ διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να κηρύξει άγονη την παρούσα προκήρυξη σε οποιονδήποτε χρόνο και για οποιαδήποτε αιτία.
Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων
01. Αίτηση με Φωτογραφία
02. Βιογραφικό Σημείωμα
03. Πτυχίο Ιατρικής / Αναγνώριση Ισοτιμίας Πτυχίου (αν υπάρχει)
04. Μεταπτυχιακός / Διδακτορικός Τίτλος (αν υπάρχει)
05. Άλλοι Τίτλοι Σπουδών (αν υπάρχει)
06. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος
07. Τίτλος Ειδικότητας
08. Τίτλος Εξειδίκευσης στην Εντατική Θεραπεία
09. Πιστοποιητικά Προϋπηρεσίας (αν υπάρχουν)
10. Ταυτότητα Ιατρικού Συλλόγου
11. Αστυνομική Ταυτότητα/Διαβατήριο
12. Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας
13. Συγγραφικό & Επιστημονικό Έργο (αν υπάρχει)
14. Συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα (αν υπάρχει)
15. Λοιπά Έγγραφα (αν υπάρχουν)
16. Πιστοποιητικό Στρατολογίας (μόνο για άρρενες)


Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) ιδρύθηκε, σε συνέχεια της δωρεάς του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης", προς το Ελληνικό Δημόσιο δυνάμει του Ν. 2012/1992 και λειτουργεί βάσει του νόμου αυτού, όπως έχει τροποποιηθεί από τον Ν. 4565/2018, και του εκάστοτε Εσωτερικού Κανονισμού του με σκοπό την παροχή άριστων υπηρεσιών υγείας στους τομείς της Καρδιολογίας και της Καρδιοχειρουργικής.
Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του και προς εκπλήρωση των σκοπών του, το ΩΚΚ προκηρύσσει τη θέση του Ιατρού Καρδιολόγου Επιμελητή Β’ για το τμήμα Καρδιακής Ανεπάρκειας – Μεταμόσχευσης, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών με δυνατότητα ανανέωσης.
Απαραίτητα προσόντα :
1. Τίτλος ειδικότητας Καρδιολογίας.
2. Μετεκπαίδευση, εξειδίκευση σε αναγνωρισμένο νοσηλευτικό ή ακαδημαϊκό Κέντρο της ημεδαπής ή αλλοδαπής στο αντικείμενο της Καρδιακής Ανεπάρκειας, Μηχανικής Υποστήριξης της Κυκλοφορίας και Μεταμόσχευση Καρδιάς.
3. Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Για τους αλλοδαπούς υποψήφιους, απαιτείται αποδεδειγμένα πολύ καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας.
4. Ευχέρεια στη χρήση πληροφοριακών συστημάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, μέχρι την 25/07/2023, σχετική αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία και τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία.
2. Βιογραφικό Σημείωμα (πλήρες και λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα με πλήρη έκθεση της επαγγελματικής εμπειρίας).
3. Αντίγραφα:
- του πτυχίου Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής (με αναγνώριση ισοτιμίας),
- τυχόν άλλων τίτλων σπουδών,
- της άδειας άσκησης επαγγέλματος,
- του τίτλου ειδικότητας,
- της ταυτότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου,
- πιστοποιητικών γλωσσομάθειας εκτός αν άλλως αυτή τεκμαίρεται
- της αστυνομικής ταυτότητας.
- βεβαιώσεων/πιστοποιητικών επιστημονικής & επαγγελματικής δραστηριότητας, όπως αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα.
4. Κατάλογο του συγγραφικού και επιστημονικού έργου του/της υποψηφίου/ας με αναφορά στις δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις (PubMed & Scopus) του υποψηφίου, καθώς και κατάλογο των αναφορών των εργασιών του/της από άλλους συγγραφείς (citation index) με υπολογισμό του συντελεστού απήχησης (impact factor) (εφόσον υπάρχουν)
5. Κατάλογο των ερευνητικών προγραμμάτων της αντίστοιχης ειδικότητας στα οποία έχει συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α (εφόσον υπάρχουν).
6. Πιστοποιητικό εκπλήρωσης της στρατολογικής υποχρέωσης ή νόμιμης απαλλαγής του υποψηφίου από αυτήν (για τους άρρενες υποψήφιους).
Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα υποχρεούται να υποβάλει, μεταξύ άλλων προκειμένου να προσληφθεί, απόσπασμα ποινικού μητρώου.
Άλλες αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο παρελθόν, δεν θα ληφθούν υπόψη.
Διευκρινίζεται ότι το ΩΚΚ διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να κηρύξει άγονη την παρούσα προκήρυξη σε οποιονδήποτε χρόνο και για οποιαδήποτε αιτία.
Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή ως συνημμένα αρχεία μορφής .pdf, .jpeg ή .doc, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση .
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τηλεφωνικά την παραλαβή της αίτησής τους στα τηλέφωνα +30-210-9493103 ή +30-210-9493115.
Οι ονομασίες των υποβαλλομένων αρχείων θα είναι στα ελληνικά και θα περιγράφουν το περιεχόμενό τους με τον τρόπο που αναφέρεται κατωτέρω (βλέπε κατωτέρω "Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων").
Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων
01. Αίτηση με Φωτογραφία
02. Βιογραφικό Σημείωμα
03. Πτυχίο Ιατρικής/ Αναγνώριση Ισοτιμίας Πτυχίου (αν υπάρχει)
04. Διδακτορικός Τίτλος (αν υπάρχει)
05. Άλλοι Τίτλοι Σπουδών (αν υπάρχουν)
06. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος
07. Τίτλος Ειδικότητας
08. Πιστοποιητικά Προϋπηρεσίας (αν υπάρχουν )
09. Ταυτότητα Ιατρικού Συλλόγου
10. Αστυνομική Ταυτότητα/Διαβατήριο
11. Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας
12. Συγγραφικό & Επιστημονικό Έργο (αν υπάρχει)
13. Συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα (αν υπάρχει)
14. Λοιπά Έγγραφα (αν υπάρχουν)
15. Πιστοποιητικό Στρατολογίας (μόνο για άρρενες)


Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ), Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου κοινωφελούς χαρακτήρα, στο πλαίσιο των ιδρυτικών σκοπών του για την προαγωγή της ιατρικής εκπαίδευσης και έρευνας προσκαλεί
ειδικευμένους Ιατρούς-Αναισθησιολόγους
να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την κάλυψη μίας (1) θέσης Μετεκπαιδευόμενου Ιατρού στον Αναισθησιολογικό Τομέα σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 17 παρ. 2 εδ. (β) και 35 παρ. 1 εδ. (β) του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του ΩΚΚ (Υ4α/127426/11 ΦΕΚ 88 Β/2012) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε νέους Ιατρούς-Αναισθησιολόγους, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για γνωστικά πεδία αιχμής της σύγχρονης αναισθησιολογίας, καθώς επίσης και για την έρευνα στον τομέα αυτόν. Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι ετήσια. Οι επιλεγέντες θα εργασθούν με πλήρη απασχόληση στον Αναισθησιολογικό Τομέα του ΩΚΚ, με σκοπό την περαιτέρω εκπαίδευση και εξειδίκευσή τους καθώς και την απόκτηση πιστοποίησης της European Association of Cardiothoracic Anaesthesiology & Intensive Care (EACTIC).
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση, το αργότερο μέχρι την 25/07/2023 στη Γραμματεία του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού σχετική αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία και τα εξής δικαιολογητικά:
1. Πλήρες και λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα.
2. Αντίγραφα:
- του πτυχίου Ιατρικής ΑΕΙ εσωτερικού ή ισότιμου πτυχίου εξωτερικού,
- άλλων τίτλων σπουδών,
- του τίτλου ειδικότητας,
- της άδειας άσκησης επαγγέλματος,
- της ταυτότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου,
- της αστυνομικής ταυτότητας,
- βεβαιώσεων/πιστοποιητικών επιστημονικής & επαγγελματικής δραστηριότητας, όπως αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα.
3. Πιστοποιητικό Υφιστάμενης Επαγγελματικής Κατάστασης.
4. Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Αγγλικής γλώσσας (τουλάχιστον IELTS 8.0 ή ισοδύναμο)
5. Κατάλογο όλων των δημοσιεύσεων/ανακοινώσεων και γενικών δραστηριοτήτων του υποψηφίου.
6. Απόσπασμα ποινικού μητρώου.
7. Πιστοποιητικό εκπλήρωσης της στρατολογικής υποχρέωσης ή νόμιμης απαλλαγής του υποψηφίου από αυτήν. (για τους άρρενες υποψηφίους)
Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή ως συνημμένα αρχεία μορφής .pdf, .jpeg ή .doc, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση .
Θα πρέπει να υπάρξει, εκ μέρους των υποψηφίων, τηλεφωνική επιβεβαίωση λήψης της αίτησής τους στα τηλέφωνα +30-210-9493103 ή +30-210-9493115.
Οι ονομασίες των υποβαλλομένων αρχείων θα είναι στα ελληνικά και θα περιγράφουν το περιεχόμενό τους με τον τρόπο που αναφέρεται κατωτέρω (βλέπε κατωτέρω "Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων").
Κατά την επιλογή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα προηγούμενη ενασχόληση, ακόμη και κατά το στάδιο της ειδικότητας, σε τομείς αιχμής της σύγχρονης αναισθησιολογίας, το ερευνητικό ενδιαφέρον και η κατοχή ή η υποψηφιότητα για λήψη διδακτορικού διπλώματος.
Διευκρινίζεται ότι το ΩΚΚ διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να κηρύξει άγονη την παρούσα προκήρυξη σε οποιονδήποτε χρόνο και για οποιαδήποτε αιτία.
Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων
01. Αίτηση με Φωτογραφία
02. Βιογραφικό Σημείωμα
03. Πτυχίο Ιατρικής
03. Αναγνώριση Ισοτιμίας Πτυχίου
04. Διδακτορικός Τίτλος
05. Άλλοι Τίτλοι Σπουδών
06. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος
07. Πιστοποιητικό Εξειδικευσης
08. Πιστοποιητικά Προϋπηρεσίας
09. Ταυτότητα Ιατρικού Συλλόγου
10. Αστυνομική Ταυτότητα
11. Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας
12. Συγγραφικό και Επιστημονικό Έργο
13. Συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα
14. Λοιπά Έγγραφα
15. Πιστοποιητικό Στρατολογίας (για άρρενες υποψηφίους)


Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ), Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου κοινωφελούς χαρακτήρα, στο πλαίσιο των ιδρυτικών σκοπών του για την προαγωγή της ιατρικής εκπαίδευσης και έρευνας προσκαλεί ειδικευμένους Ιατρούς-Καρδιοχειρουργούς να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την κάλυψη δύο (2) θέσεων Μετεκπαιδευομένων Ιατρών στον Καρδιοχειρουργικό Τομέα, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 17 παρ. 2 εδ. (β) και 35 παρ. 1 εδ. (β) του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του ΩΚΚ (Υ4α/127426/11, ΦΕΚ 88 Β/2012), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Η πρόσκληση απευθύνεται σε νέους Ιατρούς-Καρδιοχειρουργούς, οι οποίοι έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για γνωστικά πεδία αιχμής της σύγχρονης καρδιοχειρουργικής και παιδοκαρδιοχειρουργικής, καθώς επίσης και για την έρευνα στον τομέα αυτόν. Η διάρκεια του προγράμματος θα είναι ετήσια. Ο/η επιλεχθείς/σα θα εργασθεί με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στον Καρδιοχειρουργικό Τομέα του ΩΚΚ, με σκοπό την περαιτέρω εκπαίδευση και εξειδίκευσή του.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, το αργότερο μέχρι την 25/07/2023 σχετική αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία και τα εξής δικαιολογητικά :
1. Πλήρες και λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα με πλήρη έκθεση της επαγγελματικής εμπειρίας τους.
2. Πιστοποιητικά προϋπηρεσίας.
3. Αντίγραφα :
- του πτυχίου Ιατρικής ΑΕΙ εσωτερικού ή ισότιμου πτυχίου εξωτερικού,
- της άδειας άσκησης επαγγέλματος,
- του τίτλου ειδικότητας,
- άλλων επιστημονικών τίτλων (Διδακτορικής Διατριβής, Μεταπτυχιακές σπουδές)
- της ταυτότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου,
- βεβαίωσης εγγραφής/ good standing Ιατρικού Συλλόγου
- της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου,
- πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, εκτός αν άλλως αυτή τεκμαίρεται,
- βεβαιώσεων/πιστοποιητικών επιστημονικής & επαγγελματικής δραστηριότητας, όπως αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα.
4. Κατάλογο του συγγραφικού και επιστημονικού έργου του/της υποψηφίου/ας με αναφορά στις δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις (PubMed & Scopus) του υποψηφίου, καθώς και κατάλογο των αναφορών των εργασιών του/της από άλλους συγγραφείς (citation index) με υπολογισμό του συντελεστού απήχησης (impact factor) (εφόσον υπάρχουν)
5. Κατάλογο των ερευνητικών προγραμμάτων της αντίστοιχης ειδικότητας στα οποία έχει συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α (εφόσον υπάρχουν).
6. Πιστοποιητικό εκπλήρωσης υποχρέωσης στρατιωτικής υπηρεσίας ή νόμιμης απαλλαγής από αυτήν (για τους άρρενες υποψηφίους).
Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή ως συνημμένα αρχεία μορφής .pdf, .jpeg ή .doc, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση .
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τηλεφωνικά την παραλαβή της αίτησής τους στα τηλέφωνα +30-210-9493103 ή +30-210-9493115.
Οι ονομασίες των υποβαλλομένων αρχείων θα είναι στα ελληνικά και θα περιγράφουν το περιεχόμενό τους με τον τρόπο που αναφέρεται κατωτέρω (βλέπε κατωτέρω "Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων").
Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα υποχρεούται να υποβάλει, μεταξύ άλλων προκειμένου να προσληφθεί, απόσπασμα ποινικού μητρώου καθώς και υπεύθυνη δήλωση αποκλειστικής απασχόλησης στο ΩΚΚ.
Κατά την επιλογή θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα προηγούμενη ενασχόληση, ακόμη και κατά το στάδιο της ειδικότητας, σε τομείς αιχμής της σύγχρονης καρδιοχειρουργικής, το ερευνητικό ενδιαφέρον και η κατοχή ή η υποψηφιότητα για λήψη διδακτορικού διπλώματος.
Διευκρινίζεται ότι το ΩΚΚ διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να κηρύξει άγονη την παρούσα προκήρυξη σε οποιονδήποτε χρόνο και για οποιαδήποτε αιτία.
Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων
01. Αίτηση με Φωτογραφία
02. Βιογραφικό Σημείωμα
03. Πτυχίο Ιατρικής / Αναγνώριση Ισοτιμίας Πτυχίου (αν υπάρχει)
04. Διδακτορικός Τίτλος (αν υπάρχει)
05. Άλλοι Τίτλοι Σπουδών (αν υπάρχουν)
06. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος
07. Τίτλος Ειδικότητας
08. Πιστοποιητικά Προϋπηρεσίας
09. Ταυτότητα Ιατρικού Συλλόγου
10. Αστυνομική Ταυτότητα/Διαβατήριο
11. Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας)
12. Συγγραφικό & Επιστημονικό Έργο (αν υπάρχει)
13. Συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα (αν υπάρχει)
14. Λοιπά Έγγραφα (αν υπάρχουν)
15. Πιστοποιητικό Στρατολογίας (μόνο για άρρενες)


03/07/2023
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΑ Ευαγγελισμός. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

30/06/2023
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ N.M. Άργους. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

28/06/2023
ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2 ΘΕΣΕΩΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΕΒ) ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥ ΓΝΝΘΑ "Η ΣΩΤΗΡΙΑ"
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.
ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ ΣΤΟ Γ.Ν.Α. "ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ" ΕΕΣ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

27/06/2023
ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ: ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙA & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

26/06/2023
Προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων Ιατρών του κλάδου ΕΣΥ, για το ΓΝΑ «ΛΑΪΚΟ» ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

20/06/2023
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη πρόσληψη δύο (2) επικουρικών ιατρών της ειδικότητας Πλαστικής Χειρουργικής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Πληροφορίες τηλ. 6932320523 κ. Νικόλαος Α. Παπαδόπουλος, Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής του ΔΠΘ και Διευθυντής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής κ΄ Εγκαυμάτων του ΠΓΝΑ.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη επικουρικού ιατρού, ειδικότητας Ιατρικής Βιοπαθολογίας στο Άγονο Α’ Κατηγορίας Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Πληροφορίες τηλ. 6934915386 κ. Καραγιαννοπούλου Ελευθερία, Διευθύντρια Μικροβιολογικού Τμήματος.

01/06/2023
Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) ιδρύθηκε, σε συνέχεια της δωρεάς του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης", προς το Ελληνικό Δημόσιο δυνάμει του Ν. 2012/1992 και λειτουργεί βάσει του νόμου αυτού, όπως έχει τροποποιηθεί από τον Ν. 4565/2018, και του εκάστοτε Εσωτερικού Κανονισμού του με σκοπό την παροχή άριστων υπηρεσιών υγείας στους τομείς της Καρδιολογίας και της Καρδιοχειρουργικής. Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του και προς εκπλήρωση των σκοπών του, το ΩΚΚ προκηρύσσει τη θέση του Ιατρού Παιδοεντατικολόγου Επιμελητή Α’ ή Β’, για την κάλυψη αναγκών της Παιδοκαρδιοχειρουργικής/ Παιδοκαρδιολογικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών με δυνατότητα ανανέωσης.
Απαραίτητα προσόντα
(α) Κατοχή τίτλου ειδικότητας Παιδιατρικής, Αναισθησιολογίας ή Νεογνολογίας.
(β) Τίτλος εξειδίκευσης Εντατικής Θεραπείας Παίδων ή Νεογνών.
(γ) Προϋπηρεσίας δύο (2) τουλάχιστον ετών στην Εντατική Θεραπεία Παίδων-Νεογνών σε Παιδοκαρδιοχειρουργική /Παιδοκαρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
(δ) Εκπληρωμένη υποχρέωση στρατιωτικής υπηρεσίας ή νόμιμη απαλλαγή από αυτήν (άρρενες υποψήφιοι).
(ε) Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Προκειμένου για αλλοδαπούς υποψήφιους, απαιτείται
αποδεδειγμένα πολύ καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας.
(στ) Ευχέρεια στη χρήση πληροφοριακών συστημάτων
Επιθυμητά προσόντα
(α) Κατοχή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών ή/και Διδακτορικού Τίτλου Σπουδών από Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ή του εξωτερικού σε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα πεδία (1) Παιδιατρική (2) Νεογνολογία.
(β) Μετεκπαίδευση μετά την λήψη της ειδικότητας σε διεθνούς κύρους αναγνωρισμένα νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδος ή του εξωτερικού.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, μέχρι την 20η Ιουνίου 2023, σχετική αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία και τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία.
2. Βιογραφικό Σημείωμα (πλήρες και λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα με πλήρη έκθεση της επαγγελματικής εμπειρίας).
3. Αντίγραφα:
- του πτυχίου Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής (με αναγνώριση ισοτιμίας),
- τυχόν άλλων τίτλων σπουδών,
- της άδειας άσκησης επαγγέλματος,
- του τίτλου ειδικότητας,
- του τίτλου εξειδίκευσης Εντατικής Θεραπείας,
- της ταυτότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου,
- πιστοποιητικών γλωσσομάθειας (ειδικά για την αγγλική γλώσσα πρέπει να πιστοποιείται η άριστη γνώση της) και
- της αστυνομικής ταυτότητας.
4. Κατάλογο του συγγραφικού και επιστημονικού έργου του/της υποψηφίου/ας με αναφορά στις δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις (PubMed & Scopus) του υποψηφίου, καθώς και κατάλογο των αναφορών των εργασιών του/της από άλλους συγγραφείς (citation index) με υπολογισμό του συντελεστού απήχησης (impact factor) (εφόσον υπάρχουν)
5. Κατάλογο των ερευνητικών προγραμμάτων της αντίστοιχης ειδικότητας στα οποία έχει συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α (εφόσον υπάρχουν).
6. Έγγραφα τα οποία να πιστοποιούν την κατοχή των επιθυμητών προσόντων.
7. Πιστοποιητικό εκπλήρωσης υποχρέωσης στρατιωτικής υπηρεσίας ή νόμιμης απαλλαγής από αυτήν (για τους άρρενες υποψηφίους).
Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή ως συνημμένα αρχεία μορφής .pdf, .jpeg ή .doc, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση .
Θα πρέπει να υπάρξει, εκ μέρους των υποψηφίων, τηλεφωνική επιβεβαίωση λήψης της αίτησής τους στα τηλέφωνα +30-210-9493103 ή +30-210-9493115.
Οι ονομασίες των υποβαλλομένων αρχείων θα είναι στα ελληνικά και θα περιγράφουν το περιεχόμενό τους με τον τρόπο που αναφέρεται κατωτέρω (βλέπε κατωτέρω "Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων").
Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί θα υποχρεούται, προκειμένου να προσληφθεί, να υποβάλει -μεταξύ άλλων- απόσπασμα Ποινικού Μητρώου (γενικής χρήσης). Αιτήσεις οι οποίες έχουν υποβληθεί στο παρελθόν, δεν θα ληφθούν υπόψη.
Διευκρινίζεται ότι το ΩΚΚ διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει ή να κηρύξει άγονη την παρούσα προκήρυξη σε οποιονδήποτε χρόνο και για οποιαδήποτε αιτία.
Τυπική Κατάσταση Υποβαλλομένων Αρχείων
01. Αίτηση με Φωτογραφία
02. Βιογραφικό Σημείωμα
03. Πτυχίο Ιατρικής
03. Αναγνώριση Ισοτιμίας Πτυχίου (αν υπάρχει)
04. Μεταπτυχιακός / Διδακτορικός Τίτλος (αν υπάρχει)
05. Άλλοι Τίτλοι Σπουδών (αν υπάρχουν)
06. Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος
07. Τίτλος Ειδικότητας
08. Πιστοποιητικό Προϋπηρεσίας (αν υπάρχει)
09. Ταυτότητα Ιατρικού Συλλόγου
10. Αστυνομική Ταυτότητα/Διαβατήριο
11. Πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας
13. Συγγραφικό & Επιστημονικό Έργο (αν υπάρχει)
14. Συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα (αν υπάρχει)
15. Λοιπά Έγγραφα (αν υπάρχουν)
16. Πιστοποιητικό Στρατολογίας (μόνο για άρρενες)

31/05/2023
ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ. Γ.Ν. Άμφισσας. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΙΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Γ.Ν. Άμφισσας. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

30/05/2023
Γ.Α.Ο.Ν.Α «Άγιος Σάββας» - ΩΡΛ / Κλήρωση. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

16/05/2023
ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤ' ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

12/05/2023
Προκήρυξη επί θητεία θέσεων ειδικευμένων Ιατρών του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό Συντονιστή Διευθυντή Γ.Ν. «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ». Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

11/05/2023
Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων Ιατρών του κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Συντονιστή Διευθυντή στο Γ.Ν.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό του Συντονιστή Διευθυντή στο Γ.Ο.Ν.Κ. ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. στο βαθμό Συντονιστή Διευθυντή στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 11 ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥ ΓΝΝΘΑ "Η ΣΩΤΗΡΙΑ". Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4 ΘΕΣΕΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟ Γ.Ν.Α. "ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ- ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ" Ε.Ε.Σ.. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Γ.Ν.Α. ΚΑΤ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

10/05/2023
Προκήρυξη Συντονιστές Διευθυντές του Γ.Ν.Α. Ιπποκράτειο. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΠ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ Γ.Ν.Θ. Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων Ιατρών του κλάδου ΕΣΥ» Γ.Ν.Α. Λαϊκό. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Μια θέση εδικευμένου ιατρου κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό Συντονιστή Διευθυντή στο Γ.Α.Ο.Ν.Α. "ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ"
Για την προκήρυξη πατήστε εδώ

Προκήρυξη θέσης ειδικευμένου ιατρού κλάδου Ε.Σ.Υ. στο βαθμό Συντονιστή Διευθυντή στο Γ.Ν.Ε. Θριάσιο. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΣΥ Γ.Ν.Θ. «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ». Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

Προκήρυξη τριών (3) θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. στο βαθμό Συντονιστή Διευθυντή Γ.Ν.Π.Α. «ΠΑΝ. & ΑΓΛΑΪΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ». Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

09/05/2023
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΣ ΚΛΑΔΟΥ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟ Γ.Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΣΥ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ.Γ.Ν.Α. Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμιγκ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.Π.Α."Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ". Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

08/05/2023
ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ στο Νοσοκομείο Παμμακάριστος. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ.

02/05/2023
ΓΝ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΙΑΤΡΟ ΜΕ ΣΥΜΒ. ΠΑΡ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΠ ΓΝ ΛΑΜΙΑΣ. Για την πρόσκληση πατήστε εδώ.

 

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή