Γ .Πατούλης: «Καλούμε τους γιατρούς της Αθήνας να συμμετάσχουν μαζικά στην αλυσίδα στήριξης των ασθενών με Covid-19. Αυτή την κρίσιμη στιγμή, κανείς δεν περισσεύει ».

Κάλεσμα στους γιατρούς της Αθήνας να συνεχίζουν να δηλώνουν συμμετοχή στην αλυσίδα στήριξης των ασθενών με Covid-19, μέσω του πρωτοποριακού συστήματος τηλεϊατρικής, Doctor Next 2 Me που εξασφάλισε ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής. Το ΔΣ του ΙΣΑ αποφάσισε ότι οι πρώτοι 1.000 γιατροί της Αθήνας που θα κάνουν εγγραφή στην πλατφόρμα θα έχουν έκπτωση 100% στην ετήσια συνδρομή τους.
Ήδη πολλοί γιατροί ανταποκρίθηκαν και έχουν κάνει εγγραφή στο πρωτοποριακό αυτό σύστημα τηλεϊατρικής, το οποίο φέρνει σε πραγματική επικοινωνία με Video κλήση τον ασθενή με τον πιο κοντινό γεωγραφικά διαθέσιμο ιατρό. Πρόκειται για ένα application που μπορεί εύκολα ο γιατρός να κατεβάσει στο κινητό του.
Με τον τρόπο αυτό, πολίτες που δεν πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, επειδή έχουν ήπια συμπτώματα της νόσου COVID-19, θα μπορούν απευθείας με βιντεοκλήση να συνομιλούν με διάφορες ειδικότητες γιατρών (γενικής ιατρικής, παθολόγο, πνευμονολόγο, ψυχίατρο, παιδίατρο, κ.α.). Οι γιατροί θα έχουν οπτική εικόνα του ασθενούς θα δίνουν τις πρώτες συμβουλές και συστάσεις για τυχόν συμπτώματα που μπορεί να σχετίζονται με τον ιό.
Ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης καλεί όλους τους ιατρούς της Αθήνας να κάνουν εγγραφή στην εφαρμογή και να συμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να θωρακιστεί υγειονομικά η χώρα μας για να σωθούν ζωές.
Ειδικότερα, ο κ. Πατούλης τόνισε τα εξής:
« Αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία και σε συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα συμβάλλουμε στην θωράκιση των πολιτών της Αττικής απέναντι στην επιδημία. Ζητάμε από τους γιατρούς μέλη του ΙΣΑ να ενταχθούν στην εφαρμογή  προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας. Αυτή την κρίσιμη στιγμή, κανείς δεν περισσεύει. Επιβάλλεται όλοι να στρατευτούμε στη μάχη που θα δώσει η χώρα μας και να γίνουμε ασπίδα προστασίας για τους συμπολίτες μας που μπορεί να βρεθούν σε κίνδυνο. Θα είμαστε δίπλα τους».

Για να εγγραφείτε στο σύστημα πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://diplasou.dn2me.com/

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή