lo doc n2m

Γ.Πατούλης : «Καλούμε τους γιατρούς της Αθήνας να συμμετάσχουν στην εθνική αποστολή να θωρακίσουμε υγειονομικά τη χώρα. Αξιοποιούμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, για να είμαστε δίπλα στον ασθενή και να δώσουμε τη μάχη για να σωθούν ανθρώπινες ζωές».
K
άλεσμα στους γιατρούς της Αθήνας να συμμετέχουν στηναλυσίδα στήριξης των ασθενών με Covid-19, μέσω τουπρωτοποριακού συστήματος τηλεϊατρικής απευθύνουν ο ΙΣΑκαι η Περιφέρεια Αττικής. Mε email που απέστειλαν καλούν τους γιατρούς της Αθήνας να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα  Doctor Next 2 Me, η οποία φέρνει σε πραγματική επικοινωνία με Video κλήση τον ασθενή,με τον πιο κοντινό γεωγραφικά διαθέσιμο ιατρό. Πρόκειται για ένα application που μπορεί εύκολα ο γιατρός να κατεβάσει στο κινητό του.
Με τον τρόπο αυτό, πολίτες που δεν πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο, είτε επειδή έχουν ήπια συμπτώματα της νόσου
 COVID-19, είτε επειδή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες θα μπορούν απευθείας με Video κλήση να συνομιλούν μεδιάφορες ειδικότητες γιατρών (γενικής ιατρικής, παθολόγο, πνευμονολόγο, ψυχίατρο, παιδίατρο, κ.α).
Με το τρόπο αυτό οι γιατροί θα έχουν οπτική εικόνα του
ασθενούς και θα δίνουν τις πρώτες συμβουλές και συστάσεις γιατυχόν συμπτώματα που μπορεί να σχετίζονται με τον ιό.
Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης, ζήτησε και πέτυχε η
εφαρμογή να απλοποιηθεί για να είναι εύχρηστη και να δώσειουσιαστική λύση στην άμεση επικοινωνία ασθενούς ιατρού μεασφάλεια, ενισχύοντας το «μένουμε στο σπίτι».

Από τη μεριά του το  Doctor Next 2 Meανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα καιδημιούργησε την απλοποιημένη μορφή της πλατφόρμας, τηνοποία έθεσε δωρεάν στη διάθεση της Περιφέρειας Αττικής καιτου ΙΣΑ, αποδεικνύοντας στην πράξη το κοινωνικό πρόσωποτης εταιρείας. Ο πρόεδρος του ΙΣΑκ. Πατούληςκαλεί όλους τους ιατρούς νακάνουν εγγραφή στην εφαρμογή,  Doctor Next 2 Me  και νασυμμετέχουν στην προσπάθεια που γίνεται ώστε ναθωρακιστεί υγειονομικά η χώρα για να σωθούν ζωές.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης, τόνισε τα εξής:
«
Καλούμε τους γιατρούς της Αθήνας να συμμετάσχουν στην εθνική αποστολή να θωρακίσουμε υγειονομικά τη χώρα. Αξιοποιούμε την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, για να είμαστε δίπλα στον ασθενή και να δώσουμε τη μάχη για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Αυτή την κρίσιμη ώρα, κανείς δενπερισσεύει. Επιβάλλεται όλοι να στρατευτούμε στη μάχη πουθα δώσει η χώρα μας και να γίνουμε ασπίδα προστασίας γιατους συμπολίτες μας που μπορεί να βρεθούν σε κίνδυνο. Θαείμαστε δίπλα τους».
Από την πλευρά του ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του
Doctor Next 2 Me κ.Απόστολος Καγκελάρης δήλωσε τα εξής:
«Από τη μεριά μας, δεν μπορούσαμε να μείνουμε ασυγκίνητοι και άπραγοι στην τεράστια κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, οι συμπολίτες μας, όλοι μας
. Αποδέχτηκα αμέσως και με ιδιαίτερη τιμή την πρόσκληση συνεργασίας του Προέδρου του ΙΣΑ και Περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη. Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των πρωτότυπων mobile εφαρμογών και διαθέτοντας ένα πολύτιμο εργαλείο, την πλατφόρμα Doctor Next 2 Me, που μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα το κοινό στην εύρεση γιατρού σε ώρα έκτακτης ανάγκης, σε απόλυτη συμφωνία και αγαστή συνεργασία με τον κ. Πατούλη, μετασχηματίσαμε με την ομάδα των έμπειρων συνεργατών μας και προσαρμόσαμε στις ανάγκες της κρίσης που προκάλεσε ο νέος κορωνοϊός την εφαρμογή μας και τη θέτουμεεντελώς δωρεάνστη διάθεση των Ελλήνων πολιτών, για την παρούσα συγκυρία. Θέτουμε επίσης, στην υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ την τεχνογνωσία μας για το θέμα, ώστε να λειτουργήσει η εφαρμογή άψογα το συντομότερο δυνατόν».

 

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για Android, πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο του Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dn2me.doctor

Προσεχώς στο Apple Store για συσκευές iOS (iPhone)

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
Περιοδικό Ι.Σ.Α.

Ακολουθήστε μας

FacebookTwitterFlickr
Διαύγεια
Κύλιση στην Αρχή